17 september 2013

Reisuplaanist ka veits

Reisiplaani paneb sisuliselt paika viisade kehtivusajad. Kuna kavatsen kõik viisad teha piirilt, siis eks näis.
Plaan
25. lendan ja 26. septembri hommikul varakult maandun Bangkokis. Bangkoki saabumisel tehtud viisa kehtib 15 päeva ja kuna selle jaoks on vaja näidata, et sa riigist lahkud, siis mul on olemas edasisõidutrip. Mitte lennnukiga vaid paadiga mööda jõge.
Taist olen 9-ks oktoobriks väljas, algab Laos, kus ma peaks saama viibida 30 päeva. Ilmselt kasutan võimalikult palju sellest ära ka.
7-8. november ma peaks siis ületama Laose ja Kambodža vahelise piiri. Kambodžas peaks ka saama viibida 30 päeva, ilmselt üritan ka sellest ära kasutada maksimaalse.
7-8. detsember, võibolla ka veidi varem, eks näis, ma liigun Indoneesiasse. Kuidas ja kuhu täpselt ei tea, aga Kambodžast tahaks uttu tõmmata selleks ajaks. Ilmselt võtan suuna Sumatra saarele, et siis aastavahetuseks Balile jõuda... Aga kunagi ei tea, kus võib ägedam olla :)
Noh, ilmselt mingi 5-7 jaanuar peaks siis Filipiinidele minema. Seal saab viisavabalt viibida 21 päeva, viisat pikendada pole plaanis, aga kunagi ei tea.
Nüüd peaksid mõned head sõbrad olema liikunud ka sinnakanti ja ilmselt saan nendega kokku hoopis Vietnamis, eks peab uurima, selleks on ilmselt vaja teha väike viisa kuskil saatkonnas ehk ikka leian midagi.
Ja siis ilmselt kuskil 6-8 veebruar, võib-olla ka varem, kui Eesti saavutab Taiga viisavabaduse ja pikemale perioodile, siis kolistan natuke Tai lõunaosas.
Selline on siis üldplaan, iseasi, palju sest asja saab ja kuidas ma igas riigis ennast tunnen ja mis olukord parasjagu on.

Panen siis hästi lühidalt siia uuesti kirja, kui keegi tahab äkki liituda mingil etapil.
26. sept - 8. okt - Põhja-Tai
9. okt - 7-8. nov Laos
7-8. nov kuni 7-8. dets Kambodža
7-8. dets kuni 6-7. jaan Indoneesia
6-7. jaan kuni 27-28. jaan Filipiinid
Edasi võib tulla Vietnami nädal või poolteist, aga võibolla ka midagi muud.
Kuskil 6-8. veebruar, ilmselt ka varem, kui viisavabadus olemas ja tohib kauem viibida, olen Lõuna-Tais ja üks eesmärke on ära käia Koh Phangani Full Moon partyl, see toimub 15. veebruaril.

See plaan ei ole väga kivisse raiutud. Telefon on kaasas, aga ilmselgelt seda ei kasuta, kes kontakteeruda tahab, siis ilmselt email on kõige parem vahend selleks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar